Atiker Konyaspor'a 4 bin bilet

Atiker Konyaspor'a 4 bin bilet
Avusturya’daki FC Salzburg maçı için Atiker Konyaspor'a 4 bin bilet ayrıldı

Atiker Konyaspor'un Avusturya’daki FC Salzburg maçı için yeşil-beyazlı ekibimize 4 bin bilet ayrıldı. Konuyla ilgili Konyaspor Kulübünün rsmi şnternet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

''Kulübümüzün UEFA maçları sorumlusu Gürkan Teoman, 2 Kasım tarihinde deplasmanda oynayacağımız FC Red Bull Salzburg maçı öncesi Avusturya’ya giderek Atiker Konyaspor’umuz adına bir dizi görüşmelerde bulundu.

Rakip kulüple yapılan görüşmeler neticesinde, UEFA kuralları gereği kulübümüze ayrılması gereken bilet sayısının çok üzerinde bir rakam olan 4.000 adet bilet taraftarımıza satılmak üzere FC Red Bull Salzburg kulübünden teslim alındı. Ayrıca stat çevresinde maçtan 3 gün önce faaliyete girecek bilet satış gişesinin bila bedel kulübümüze tahsisi konusunda anlaşıldı. 

Kafilemizin ve taraftarlarımızın güvenlikleri hususunda ise Türkiye Cumhuriyeti Salzburg Başkonsolosu’muz Sayın Gürsel Evren’in Konsolosluk Rezidansı’nda tertip ettikleri çalışma yemeğinde, Avusturya Polisi Başmüdürü Horst Aigner ve rakip kulüp yetkilisi Christoph Glasnier ile görüşmeler yapılarak talep ve hassasiyetlerimiz aktarıldı.

Kulübümüz adına Türkiye Cumhuriyeti Salzburg Başkonsolosu’muz Sayın Gürsel Evren’e nazik, ilgili yaklaşımları ve himayeleri için teşekkürlerimizi arz ederiz.

Eminiz ki Atiker Konyaspor’un büyük taraftarı her zaman olduğu gibi, Avusturya’da da takımlarının en büyük destekçileri olacaklardır.''

whatsapp-image-2017-10-12-at-18.31.19.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.