Atiker Konyaspor'da çifte imza

Atiker Konyaspor'da çifte imza
Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezon Başakşehir’de forma giyen Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun'u renklerine bağladı

Atiker Konyaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bugün iki futbolcu daha kadroya dahil edildi. Geçtiğimiz sezon Başakşehir’de forma giyen Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun ile anlaşma sağlandı. Savunmamızın solunu güçlendirmek için yapılan görüşmelerden sonucunda Eren Albayrak ile 3, Ferhat Öztorun ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yer alan idari binada gerçekleşen imza töreninde konuşan başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar, “Transfer çalışmalarımız çerçevesinde bugün iki değerli ismi daha Atiker Konyaspor Ailesine kazandırmış bulunuyoruz. Eren Albayrak kendini kanıtlamış ve Süper Lig’de önemli işler yapmış bir futbolcu…

Defansımızı kuvvetlendirmek için kendisiyle görüştük, anlaştık ve 3 yıl boyunca Konyaspor’umuzda forma giymesi için sözleşme imzaladık. Atiker Konyasporumuzun kadro derinliği bu sezon geçtiğimiz yıllara göre çok daha farklı ve güçlü olacak. 3 kulvarda mücadele edeceğimiz bir sezonda Eren’in bize ciddi katkılar sağlayacağına eminiz. Her iki taraf için de hayırlı olsun.

Öte yandan bugünün ikinci anlaşmasını Ferhat Öztorun ile yaptık. Daha önce Ferhat’ın ismi yine Atiker Konyaspor’umuzla anılmıştı. İmza bugüne nasip oldu. Kendisiyle iki yıllık bir sözleşme imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 Atiker Konyaspor'da Eren Albayrak 3 Ferhat Öztorun ise 87 numaralı formayı giyecek…

 

dsc_9798.jpg

İmzanın hemen ardından konuşan Ferhat Öztorun “Öncelikle çok mutluyum bu transfer gerçekleştiği için. Ayrıca çok heyecanlıyım. Sanki futbola yeniden başlıyormuşum gibi. İnşallah çok güzel 2 sene geçirmeyi planlıyorum. Konyaspor taraftarı çok büyük. Buraya deplasmanda birçok sefer geldim ve her seferinde stat tıklım tıklım doluydu sonuna kadar. Önlerine çıkacağım için çok heyecanlıyım. Elimden gelen her şeyi, bütün mücadeleyi yapacağım, bugüne kadar hiç kaçmadım bunu yapmaktan burada da devam edeceğim. Neyim var neyim yok vermeye hazırım. İnşallah onların da gönüllerinde yer edinirim. Bundan sonra her şey Konyaspor’un başarısı için“ dedi.

 

dsc_9771.jpg

Eren Albayrak ise yaptığı açıklamada “Konyaspor Avrupa Kupalarında da oynayacak, en son Aykut Hocayla beraber güzel bir ivme yakaladılar, güzel başarılar elde ettiler. Geçen sezon Türkiye Kupası’nı aldılar ondan önceki sezon da Avrupa Kupalarına katılmışlardı. Bu sene de kadroyu kuvvetlendirmeye devam ediyor takım. Aykut Hoca ayrıldı ama Mustafa Hoca çok değerli bir hoca ben daha önce çalışmıştım zaten Mustafa Hocayla. Buraya gelme sebeplerimden bir tanesi de tabi ki Mustafa Hoca’nın burada olması çok önemli benim için. Burayla anlaşma sebebim hedefleri daima yüksek sürekli yukarıya oynayan, yukarıyı hedefleyen bir hedefi var takımın. Ben de bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Taraftarı geçen sene oynadığımız maçlarda da gördüm. Türkiye Kupası Final Maçı’nda da gördüm. Çok değerli ve özel bir taraftarı var. Onlara ve kulübümüze layık olmaya çalışacağım. Onların önüne çıkacağım ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de çalışmaya devam edeceğim umarım hep beraber daha büyük başarıları elde edeceğiz“ ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum