Konyaspor'da sezonluk genel kombine kart satışları başladı

Konyaspor'da sezonluk genel kombine kart satışları başladı
Yeşil beyazlı ekibin iç saha maçlarında geçerli olacak sezonluk kombine kartları için geçen hafta başlayan öncelikli satışların ardından, bugün de genel satışlara başlandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da, iç saha maçlarında geçerli olacak sezonluk kombine kartları için geçen hafta başlayan öncelikli satışların ardından bugün de genel satışlara başlandı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Atiker Konyaspor'un Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak 2017-2018 sezonu kombine kartları için satış sürecinin 17 Temmuz Pazartesi günü başladığı anımsatıldı.

Öncelikli satışların ardından bugün itibarıyla genel satışların da başladığı ifade edilen açıklamada, kombine satışlarında bu sezon kredi kartlarına 6 ay taksit imkanının da seçenekler arasında bulunduğu belirtildi.

Kombinelerin Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde geçerli olmayacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kombine kart sahiplerine Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçları için öncelikli bilet satış hakkı tanınacaktır. Bugün itibarıyla 65 yaş üstü taraftarlarımız batı alt tribünü için 150 lira karşılığında devredilemeyen kombine imkanından yararlanabilecekler. Bayan taraftarlarımıza yüzde 50 indirim yapılacak. Konyasporlu bayan taraftarlar indirimli, ancak devredilemeyen kombine kartlarını, stadyum gişelerinden satın alabilecekler. Konyaspor Kulübü Derneğine aidat borcu olmayan delegelerimiz de devredilemeyen ücretsiz kombine kartlarına sahip olabilecekler. Sezonluk kombine satışları Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu gişelerinde ve www.passo.com.tr adresinde devam ediyor."

2017-2018 futbol sezonunda Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçları hariç iç sahada oynanacak karşılaşmalarda geçerli olacak kombinelerin fiyatları şöyle:

Batı alt tribün D blok: 1200 lira

Batı alt tribün B-C-E-F blok: 900 lira

Doğu alt tribün D blok: 600 lira

Doğu alt tribün A-B-C-E-F blok: 480 lira

Doğu üst tribün D blok: 360 lira

Doğu üst tribün C-E blok: 300 lira

Doğu üst tribün A-B-F blok: 240 lira

Kale arkası tribünler: 150 lira

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.