Atiker Konyaspor'dan destek

Atiker Konyaspor'dan destek
Konyaspor Yönetim Kurulu, Atiker Konyaspor-Trabzonspor kupa maçının hasılat geliri olan 17 bin 748 Türk Lirasını İstanbul'daki hain saldırıda şehit olan polislerin ve vatandaşların ailesine bağışlayacak.

 

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, hain terör saldırısında kulüplerin şehit ailelerine yardımda yarıştıklarını aktardı.

Şan, "Biz de Atiker Konyaspor Kulübü olarak bu sürece katkı sağlamak için Trabzonspor ile oynadığımız kupa maçındaki hasılat gelirlerimizi şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına bağışlama kararı aldık. Allah yüce milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimize rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı da, "Passolig olarak, Atiker Konyaspor-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçından doğan tüm gelirlerimizi Atiker Konyaspor ile birlikte şehit ailelerimize bağışlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.