Atiker Konyaspor'dan yardım tırı

Atiker Konyaspor'dan yardım tırı
Şehitlerimizin aileleri ve yakınlarına destek başta olmak üzere birçok 'Sosyal Sorumluluk' projesine imza atan Atiker Konyaspor, Suriye'nin Halep şehrinde yaşanan büyük drama kayıtsız kalmadı.

Atiker Konyaspor'un yönetici ve futbolcularının aralarında toplanan para ile hazırlanan iki ayrı yardım tırı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun önünden dualarla Halep'e uğurlandı.

Yardım tırlarının uğurlanması törenine Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, As Başkan Ali Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı katıldı.

Başkan Ahmet Şan, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada  "Atiker Konyaspor 'Futbol asla sadece futbol değildir' sözünden hareketle elinin uzanabildiği her yerde ve her konuda varlığını hissettirmek için kendi kendisiyle bir yarış içindedir. Bundan önce defalarca vatanımızın bekası için canlarını bu memleket uğrana feda eden şehitlerimizin aileleri ve yakınlarının yanında olduk. Birçok sosyal sorumluluk projesinde Süper Lig takımları arasında en önde yer adık. Şimdi Halep'te büyük bir insanlık dramı yaşanıyor ve bizim kulüp olarak bu duruma kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Yönetici arkadaşlarımız ve futbolcularımızla birlikte özellikle çocuklar ve bebeklerin yaşadıkları sıkıntıları göz önüne alarak iki tır dolusu gıda ve temel ihtiyaç maddesini Suriye'ye gönderdik" ifadelerine yer verdi.

Yardım tırlarında battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, bebe bisküvisi, mutfak eşyası, kuru bakliyat, temel gıda ve diğer ihtiyaç maddeleri yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum