Atiker'den Engelliler Gücü'ne destek

Atiker'den Engelliler Gücü'ne destek
Ampute Futbol Süper Liginde ilimizi başarı ile temsil eden Konya Engelliler Gücü Ampute Futbol Takımı ile Konya merkezli ve yaptığı başarılı çalışmalarla bir dünya markası haline gelen Atiker Şirketler Gurubu arasında sponsorluk anlaşması yapıldı

Ampute Futbol Süper Liginde ilimizi başarı ile temsil eden Konya Engelliler Gücü Ampute Futbol Takımı ile Konya merkezli ve yaptığı başarılı çalışmalarla bir dünya markası haline gelen Atiker Şirketler Gurubu arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşma ile geçen sezon olduğu gibi önümüzdeki sezon da da Konya Engelliler Gücü Ampute Futbol Takımının sponsoru Atiker Şirketler Gurubu oldu. Sponsorluk anlaşması kapsamında forma göğüs reklamı da bulunuyor.

İzzet Soydabircan sponsorluk desteği için Atiker firmasına teşekkür ederiz.

Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ve Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan’ ın yanı sıra teknik sorumlu Seyit Karadağ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı imza töreni sonrasında konuşan İzzet Soydabircan sporun, sporcunun, engellilerin ve engelli sporlarının her zaman yanında olan Atiker Şirketler Grubuna teşekkür etti. Yeni sezonda hedeflerinin Ampute Futbol Süper Liginde şampiyon olmak ve şampiyonlar ligine katılmak olduğunun altını çizen Soydabircan bunu gerçekleştirebilecek kadro için güçlü bir mali yapı gerekli olduğunu, bu çerçevede önemli bir sponsorluk adımı attıklarını, forma kol ve sırt reklamları için de yine Konya’ lı firmaların desteğini beklediklerini ifade etti.

TBESF Yönetim Kurulu Üyesi M. Atilla Şirin’ e teşekkür ziyareti

Öte yandan Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü yönetimi ve teknik heyeti Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi M. Atilla ŞİRİN’ e 2016-2017 sezonunda federasyon nezdinde engelli sporlarına yapmış olduğu katkılar için bir teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.  Samimi bir ortamda geçen ziyarette 2016-2017 sezon değerlendirmesi ile 2017-2018 sezonu planlamalarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.