Atlasglobal Konya uçuşlarının biletleri satışa sunuldu

Atlasglobal Konya uçuşlarının biletleri satışa sunuldu
Atlasglobal, yurt içi uçuş ağını genişletmeye devam ediyor

Atlasglobal Havayolları’nın Konya – İstanbul tarifeli seferleri başlıyor. 21 Haziran’da Konya’dan İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştirecek olan Atlasglobal, seferlerin biletlerini satışa sundu. Atlasglobal’in Konya – İstanbul uçuşları haftanın her günü Konya Havalimanı’ndan gerçekleşecek.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıyarak Konya - İstanbul uçuşlarına başladı. Atlasglobal yolcuları, 21 Haziran’dan itibaren Konya Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na Atlasglobal konforu ve kalitesi ile uçabilecek.

Atlasglobal’in Konya uçuşları haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 22:00’de kalkarak 23:15’de Konya’da oluyor; Konya’dan ise saat 06:50’de kalkarak 08:05’te İstanbul’a varıyor. Atlasglobal’in Konya – İstanbul arasında seyahat eden yolcuları özel fiyat ve ücretsiz ikram gibi avantajlardan yararlanma hakkına sahip oluyor. Konya’dan İstanbul’a günübirlik seyahat imkanı sunan uçuşlar tek yön 59TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konya’dan yurtdışında Amsterdam, Kopenhag, Paris, Zürih, Londra, Stockholm, Hamburg, Düsseldorf, Tiflis, Bişkek, Mahaçkale, Çimkent, Lviv, Kharkov, Zaporijya, Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Dubai (Sharjah), Doha (Katar), Kuveyt, Tahran, Cidde ve Medine’ye aktarma imkanı bulunuyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Konya’dan İstanbul’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Konya - İstanbul uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Konya - İstanbul uçuşlarının biletleri Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.