Atlasglobal Zürih-İstanbul bilet satışlarına başladı

Atlasglobal Zürih-İstanbul bilet satışlarına başladı
Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Zürih'e de sefer başlattı

CENEVRE (AA) - Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Avrupa’da destinasyon sayısını artırmaya devam ederek, 1 Temmuz'da başlayacak Zürih-İstanbul uçuşlarının biletlerini satışa sundu.

Atlasglobal yeni destinasyonun duyurulması ve yerel acentelerle ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla, Hilton Zürih Airport Hotel’de düzenlenen ve Atlasglobal Pazarlama & Satış ve Ortaklıkların Yönetimi Başkanı Ercan Uzman’ın özel bir sunum gerçekleştirdiği etkinliğe, Türkiye'nin Zürih Başkonsolosu Aslı Oral, büyükelçilik müşavirleri ve çevre bölgelerden yaklaşık 150 davetli katıldı.

Sunumda, Atlasglobal’in ücretsiz ikram, online check-in, ücretsiz servis ve Uçan Şef gibi tam kapsamlı hizmetleri ve konforlu Business Class uçuşları hakkında bilgi verildi. Ayrıca tüm acentelere Zürih Havalimanı’nda direkt destek alabilecekleri Atlasglobal personeli bulunduğu bilgisi duyuruldu. Atlasglobal’in Zürih ve çevre bölgelerdeki iş ortaklarının ve sektörün önde gelenlerinin katıldığı etkinlikte İsviçre-Türkiye ticari ilişkileri de değerlendirildi.

Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Avrupa’da destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Atlasglobal’in 1 Temmuz'da başlayacak Zürih-İstanbul uçuşlarının biletleri Zürih havalimani terminal 2’de açılan Atlasglobal bilet ofisi, yetkili acenteler ve Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com’da satışa sunuldu.

Atlasglobal’in Zürih-İstanbul arası seferleri kapsamında haftanın her günü Zürih’ten saat 14.45’te kalkacak uçak 18.45’te İstanbul’da olacak, İstanbul’dan ise saat 11.20’de kalkarak 13.30’da Zürih’e varacak. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 139 İsviçre frankından başlıyor.

Atlasglobal ile Zürih-İstanbul Atatürk Havalimanı arasında seyahat eden yolcular, diğer tüm Atlasglobal yurtdışı seyahatlerinde olduğu gibi, ücretsiz ikram gibi servislerden de yararlanıyor.

Atlasglobal yolcuları Zürih’ten İstanbul Atatürk Havalimanı bağlantılı olarak Bağdat, Bişkek, Doha, Erbil, Erivan, Kuveyt, Mahaçkale, Medine, Nizhnekamsk, Dubai (Sharjah), Süleymaniye, Tahran, Tiflis, Kıbrıs, Adana, Antalya, Gaziantep, İzmir, Kayseri ve Trabzon’a seyahat edebilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.