ATO Başkanı Bezci:

ATO Başkanı Bezci:
"Esnafın vergi ve diğer borçlarının ertelenmesini talep edeceğiz"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret ve Sanayi Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terör saldırıları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren esnafın vergi ve diğer borçlarının ertelenmesini talep edeceklerini belirtti.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'da sekteye uğrayan ticareti ve sosyal yaşamı normale döndürmek için düzenlenmesi planlanan toplantıların ilki, alışveriş merkezleri, cadde esnafı ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Bezci, terör saldırıları nedeniyle esnaf ve vatandaşın sıkıntılı günler geçirdiğine işaret ederek, istişareler sonucu ortaya çıkacak ortak akılla Ankara'ya sahip çıkacaklarını bildirdi.

AVM yöneticilerinden ATO'nun piyasayı canlandırmak için yapacağı organizasyonlara destek vermelerini isteyen Bezci, "Esnafın vergi ve diğer borçlarının ertelenmesini talep edeceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletin tüm kademelerine ticaretin durumunu bildiren yazılar yazacağız" görüşüne yer verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.