Ato Başkanı Bezci'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Ato Başkanı Bezci'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Hakkari-Dağlıca'daki terör saldırısında şehit olan Piyade Üstçavuş Okan Taşan'ın ailesine...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Hakkari-Dağlıca'daki terör saldırısında şehit olan Piyade Üstçavuş Okan Taşan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, şehit Okan Taşan'ın Pursaklar Karacaören TOKİ Konutları'nda bulunan baba evindeki ziyarette Kur'an-ı Kerim okundu. Şehidin babası Bayram Taşan, "Yüreğimizdeki bu acı hiç gitmeyecek ama bu ülkede herkesin birlik beraberlik içinde olduğunu bilmek bizim içimizi rahatlatıyor" ifadelerini kullandı. 

Bu arada ATO tarafından düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali kapsamında 28 Ağustos'ta başlayan Medya Kupası Futbol Turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi. Turnuvayı Polis Radyosu'nu 5-2 yenen Ankara Büyükşehir Belediyesi Haber Bülteni takımı kazandı. Turnuvanın ikincisi Polis Radyosu, üçüncüsü ise Haber Evet takımları oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.