ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:
" Türkiye'de yatırım yapmak isteyen Bosnalı iş adamlarına yardımcı oluruz"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Bosna Hersek’in etkileyici bir manevi atmosfere sahip olduğunu belirterek, Türkiye'de yatırım yapmak isteyen Bosnalı iş adamlarına yardımcı olabileceklerini bildirdi.
ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bosna Hersek Federasyonu Ekonomi Odası Başkanı Mirsad Jasarspahic ve beraberindeki heyet Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Bezci’yi ziyaret etti.
Bezci, Bosna Hersek’in etkileyici bir manevi atmosfere sahip olduğunu ifade ederek, Bosna Hersek'teki yatırım fırsatları ile ilgili bilgileri ATO üyeleriyle paylaşacaklarını kaydetti.
Türkiye'de yatırım yapmak isteyen Bosnalı iş adamlarına yardımcı olabileceklerini vurgulayan Bezci, "Ankara savunma sanayisinde ileride. ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN ve TAI gibi kuruluşların yanı sıra OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde her türlü ürünün üretimi yapılıyor. OSTİM'de her türlü savunma sanayi ve yan sanayi ürünleri üretiliyor. Uçak yap deseniz yaparlar." değerlendirmesinde bulundu.
Bezci, Bosna Hersek Federasyonu Ekonomi Odası Başkanı Mirsad Jasarspahic'e ziyaretinin anısına, geleneksel Türk el sanatlarının örneği seramik kaftan hediye etti.

Bosna Hersek'teki yatırım fırsatları hakkında ayrıntılı bilgi veren Jasarspahic ise iş birliği olanaklarını ele almak üzere Türk ve Bosnalı iş adamlarını bir araya getirme önerisinde bulundu.
Jasarspahic ,önümüzdeki günlerde Bosna Hersek’teki yatırım sahaları konusunda ATO üyelerini bilgilendireceklerini belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.