ATO'dan Hisarcıklıoğlu'na destek

ATO'dan Hisarcıklıoğlu'na destek
ATO Başkanı Bezci:- "TOBB’un siyasetin dışında kalma kararlılığını, çizgisini doğru buluyor ve destekliyoruz"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) siyasetin dışında kalma kararlılığını doğru bulduklarını ve desteklediklerini bildirdi.

Bezci, yazılı açıklamasında, TOBB'un siyaseten taraf olmamaya, siyasi tartışmaların dışında kalmaya özen göstererek sorumluluklarını yerine getirmeye ve ülkeye hizmet etmeye çalıştığını ifade etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun bu ilkeli duruşu ile TOBB bünyesinde, odalar ve borsalar nezdinde destek bulduğuna dikkati çeken Bezci, şunları kaydetti:

"Hisarcıklıoğlu'nun 17 yıldır görevinin başında olması bu güven ve desteğin sonucudur. Türkiye’nin en büyük mesleki sivil toplum kuruluşunun 28 Şubat sürecinde kendi alanının dışına çıkartılarak siyasi bir taraf haline getirilmek istenmesinin ne kadar yanlış olduğunu günümüzde herkes görmektedir. TOBB'u tekrar aynı kulvara çekmek isteyenler yanlış yapıyorlar. Buna izin vermemekte kararlıyız. Herkes öncelikle kendi sorumluluk alanının gereğini yerine getirmeli, hakkını vermeye çalışmalıdır. Yasaların, yönetmeliklerin ve mesleki geleneklerimizin bize yüklediği sorumlulukların bilincindeyiz. TOBB’un siyasetin dışında kalma kararlılığını, çizgisini doğru buluyor ve destekliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.