Avanos'ta belediye işçilerine iş güvenliği eğitimi

Avanos'ta belediye işçilerine iş güvenliği eğitimi
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi işçilerine iş sağlığı eğitimi verildi.Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi işçilerine iş sağlığı eğitimi verildi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu işbirliğinde düzenlenen eğitimde, hemşirelik bölümü öğrencileri çalışanların fiziksel, ruhsal ve farkındalık düzeylerini belirlemek amacıyla anket düzenledi.

Anket değerlendirilmesinin ardından belediye çalışanlarına stresle mücadele, düzenli beslenme ve sağlıklı yaşam konularında eğitim verildi.

Hemşirelik bölümü 4. sınıf öğrencisi Gizem Erkin, anketten çıkan sonuçların sağlık yüksek okulunda değerlendirildiğini, stresle mücadele, düzenli beslenme ve sağlıklı yaşam konularında eğitim verilmesine karar verildiğini belirtti.

Erkin, katılımcılara, sağlıklı çalışma ortamı, yoğun iş temposu içinde etkili iletişimin önemi, stres faktörü ile mücadele konusunda bilgi verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.