Avanos'ta okullara temizlik malzemesi dağıtıldı

Avanos'ta okullara temizlik malzemesi dağıtıldı
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi, ilçedeki okullara temizlik malzemesi dağıttı."Temizlik Eğitimin İlk Adımıdır" sloganı ile başlatılan uygulamayla...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi, ilçedeki okullara temizlik malzemesi dağıttı.

"Temizlik Eğitimin İlk Adımıdır" sloganı ile başlatılan uygulamayla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Avanos Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Murat İyilikbilen, belediye ekiplerince daha önce okulların temizlik malzemesi ihtiyaçlarının tespit edildiğini, taleplere göre malzeme desteği sağlandığını kaydetti.

İyilikbilen, okullara, sıvı ve köpük sabun, yüzey temizleyici ve bunların kullanımını sağlayan aletlerden oluşan setlerin teslim edildğini belirtti.

Çocukların küçük yaşta temizlik alışkanlığı kazanmasını amaçlayan sosyal projeler üretmeye çalıştıklarını vurgulayan İyilikbilen, belediye tarafından okullardaki öğrencilere daha önce de ağız ve diş sağlığı bakım setleri dağıtıldığını hatırlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.