Avantaj peşinde

Avantaj peşinde
Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Yeşil-beyazlılar iki ayaklı yarı final etabında deplasmandan avantajlı bir skorla dönmenin peşinde

Ligde inişli çıkışlı bir sezon geçirmesine rağmen kupada hedefe odaklanmış bir şekilde ilerleyen Atiker Konyaspor, yarı final karşılaşmasında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Yeşil-beyazlılar, bugün 20.45’de başlayacak karşılaşmada final için avantajlı bir skorun peşinde olacak.

 

HEDEF KUPA

 

Geçen sezon ligi 3. tamamlayarak ilk kez Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazanan Atiker Konyaspor, Avrupa’ya yeniden gidebilme hakkının peşinde. Yeşil-beyazlılar, ligde Avrupa kotasının uzağında kalırken, kupadan Avrupa’ya gitmenin peşinde. Yeşil-beyazlılar, yarı final ilk maçında Kasımpaşa karşısında ikinci maç için avantajlı bir skor alarak, Konya’ya dönmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, galibiyet ya da golsüz beraberlikle Konya’ya dönmenin peşinde.

 

AVRUPA’YA EN KISA YOL

 

Atiker Konyaspor için Avrupa’nın yolu Ziraat Türkiye Kupası’ndan geçecek gibi duruyor. Yarı finalin diğer tarafından gelecek Fenerbahçe ve Başakşehir’in şampiyonlar ligine gitme olasılığının yüksek olması Konyaspor’un finalist olarak Avrupa’ya gitme şansını da artırıyor. Öte yandan kupayı kazanarak tarihe geçmek isteyen kadro kupada daha konsantre mücadele edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.