Avcılar'da "Tiyatro Festivali"

Avcılar'da "Tiyatro Festivali"
Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Festivali'nin açılışı, Barış Manço Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde gerçekleşecek

İSTANBUL (AA) - Avcılar Belediyesi tarafından, "27 Mart Dünya Tiyatro Günü" dolayısıyla düzenlenen "Tiyatro Festivali"nde 5 tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluşacak.

Belediye Konservatuarı'nın "27 Mart Dünya Tiyatro Günü" kapsamında düzenlediği Tiyatro Festivali'nin açılışı 27 Mart'ta Barış Manço Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde "Ne Seninle Ne Sensiz" isimli oyunla yapılacak.

Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar’ın başrollerini paylaştığı oyunda, sosyal medya takıntısından maç çılgınlığına, dizi saplantısından ters giden sürprizlere kadar kahkaha dolu bir ilişki komedisi tiyatroseverleri bekliyor.

Bir hafta boyunca devam edecek festivalde, 29 Mart'ta "Ahududu" adlı oyun, 31 Mart'ta ise Fırat Tanış ve Sevinç Erbulak’ın başrollerini paylaştığı "Ayrılık" sahnelenirken, 1 Nisan'da Nazım Hikmet’in yazdığı "İvan İvanoviç Var mıydı Yok Muydu" isimli oyun sahnelenecek.

"Tiyatro Festivali" 2 Nisan'da oynanacak "Akidezadeler" oyunuyla perdelerini kapatacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.