AVRUPA İÇİN KADRO

AVRUPA İÇİN KADRO
Bu sezon da Avrupa’da boy gösterecek Atiker Konyaspor, en azından gruplarından çıkacak bir kadro kurmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Avrupa’da iddialı, ligde de alternatifli bir kadro oluşturmanın peşinde

Üst üste ikinci kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Atiker Konyaspor’u zorlu bir maraton bekliyor. 2017-2018 sezonunda üç kulvarda yarışacak yeşil-beyazlılar, kadrosunu da bu kapsamda güçlü ve iddialı kurmanın peşinde. Yeni teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile bu yönde bir kadro kurmanın çalışmalarına başlayan Konyaspor, transfer dönemini de hareketli geçirecek ekipler arasında yer alıyor.

AVRUPA’YA GÖRE ŞEKİLLENECEK

Yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon için kadrosunu Avrupa Ligi’ne göre şekillendirecek. Teknik patron Mustafa Reşit Akçay ve ekibinin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, öncelik olarak Avrupa’yı belirledi. Bu yıl yine gruplarda mücadele edecek Konyaspor, daha iyi bir performans göstermek istiyor. Bu kapsamda gruplardan çıkabilecek bir kadro oluşturmayı amaçlayan Anadolu Kartalı, tecrübeli ve lig için de alternatifli bir takım düşünüyor.

YABANCI AĞIRLIKLI

Transfer dönemini hareketli geçiren Atiker Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay’ın raporundaki oyuncularla temas halinde. 2-3 futbolcu ile görüşmelerde son aşamaya gelen yeşil-beyazlılar, son pürüzlerin giderilmesiyle imzaları atacak. Önceliğini orta saha ve kanat olarak belirleyen Mustafa Reşit Akçay’ın, bu mevkilere yabancı oyuncu düşündüğü öğrenildi. Yerli oyuncu transferini daha sonraya bırakan Konyaspor, yabancılarla işi bitirerek 3 Temmuz’da başlayacak kamp dönemine kadar kadroyu şekillendirmeye çalışacak. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum