Avrupa Şampiyonu "Özel Sporcular" Mecliste

Avrupa Şampiyonu "Özel Sporcular" Mecliste
Başbakan Yıldırım, Portekiz'de düzenlenen Down Sendromlular Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası'nda 17 madalya kazanarak şampiyon olan Atletizm ve Masa Tenisi Milli Takımı'nı kabul etti

TBMM (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Portekiz'de düzenlenen Down Sendromlular Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası'nda 17 madalya kazanarak şampiyon olan Atletizm ve Masa Tenisi Milli Takımı'nı kabul etti.

Yıldırım'ın, TBMM'deki makamında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinden önce basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 30 dakika sürdü.

Kabulde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın hazır bulundu.

Milli takım sporcularıyla sohbet eden Başbakan Yıldırım, bu sırada kulağına eğilerek, evlenmek istediğini söyleyen bir sporcuya, "Osman Amcan ilgilensin. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı da düğününü yapar. Kız istemeye sen git, o da düğününü yapar." karşılığını verdi.

Avrupa şampiyonu sporcuları tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Yıldırım, "Sizlerle gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz. Başarılarınız ülkemizin başarısıdır." dedi.

Başbakan Yıldırım, daha sonra sporcularla fotoğraf çektirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.