Avrupa'da gözler kümede kalma mücadelesinde

Avrupa'da gözler kümede kalma mücadelesinde
İngiltere Premier Lig'den düşen takımların belirlenmesinin ardından gözler Avrupa'nın diğer büyük liglerindeki kümede kalma mücadelelerine çevrildi

İngiltere Premier Lig'den düşen takımların belirlenmesinin ardından gözler Avrupa'nın diğer büyük liglerindeki kümede kalma mücadelelerine çevrildi.

Premier Lig'de Aston Villa'nın ardından Norwich City ve Newcastle United bitime bir hafta kala küme düşmekten kurtulamadı.

Üçer ekibin veda edeceği Almanya, Fransa ve İspanya'da ikişer, İtalya'da bir takım daha son hafta maçlarının ardından küme düşecek. Almanya'da Hannover 96, Fransa'da Troyes, İspanya'da Levante, İtalya'da Verona ve Frosinone şu ana kadar ligden düşmesi kesinleşen takımlar oldu.

-İtalya'da 2 takım arasında-
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) son haftanın ardından Palermo ya da Carpi küme düşecek.

-Fransa'da 3 takım çekişiyor-
Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Toulouse, Gazelec Ajaccio ve Reims'ın oynayacağı son hafta maçları, Troyes'un ardından küme düşen iki ekibi belirleyecek.

-İspanya'da 3 takımdan 2'si düşecek-
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) 17'nci Getafe, 18'inci Sporting Gijon ve 19'uncu Rayo Vallecano arasından bir takım ligde kalacak.

-Almanya'da son hafta kritik maç-
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) son hafta Eintracht Frankfurt'un Werder Bremen'i ağırlayacağı karşılaşma, 15. sırayı alarak kümede kalacak takımı netleştirecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.