Avrupa’da siftah

Avrupa’da siftah
UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. hafta karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’i konuk eden Atiker Konyaspor, rakibini 2-1 mağlup ederek Avrupa kupalarındaki ilk galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlıların golleri Musa Araz ve Milosevic’ten geldi

Çizdiği başarılı grafikle son 2 sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılma başarısı gösteren Atiker Konyaspor, bu arenada ilk kez galip geldi. Geride kalan sezon Shakhtar Doneksk, Braga, Kaa Gent gibi güçlü rakiplere kök söktüren Anadolu Kartalı, bu sezon da Marsilya, Salzburg ve Vitoria Guimaraes ile aynı grupta yer almıştı.

RAKİBİNE GEÇİT VERMEDİ

Ligin 2. hafta karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’i konuk eden Konyaspor, rakibine adeta sahayı dar etti. Yeşil-beyazlılar 24. dakikada Musa Araz’ın golü ile maçta 1-0 öne geçerken, 48. dakikada Milosevic’in şık kafa golü ile farkı 2’ye çıkardı. Rakip Guimaraes’in tek golü ise 74. dakikada Hurtado’dan geldi.

BEĞENİLERİ TOPLADI

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Atiker Konyaspor, Avrupa arenasındaki Vitoria Guimaraes maçı ile beğenileri topladı. Yeşil-beyazlılar müsabakanın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf olurken, atılan şık gollerle de isminden sıkça söz ettirdi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.