Avukatlara indirimli akaryakıt

Avukatlara indirimli akaryakıt
Konya Barosu ve Nadir Avcan Şirketleri arasında imzalanan protokol ile Konya Barosu üyelerine özel akaryakıt indirim imkanı sunuldu.

Adliyede düzenlenen imza törenine Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, Nadir Avcan Şirketler Grubu Üyesi Temel Peker ile çok sayıda avukat katıldı. Yönetmeye hizmete talibiz sloganı ile göreve geldiklerini belirten Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, “Seçilmiş tüm kurullarımız ile meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Nadir Avcan Şirketleri Grubuna avukatlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İndirimli kartın özelliklerini belirten Nadir Avcan Şirketleri Grubu CEO’su Temel Peker, “Bünyemizde yer alan 14 akaryakıt istasyonumuzda Baromuzun avukat ve stajyer avukatlardan oluşan çok değerli 2 bin 500'e yakın üyesine akaryakıt alışverişlerinde; motifinde 0/0 7, benzinde 0/0 3 oranında indirim uygulanacaktır. Nadir Avcan Şirketleri olarak sloganımız Akaryakıt Güvenilir Limanı; güler yüzlü ekibimizle hem kaliteden ödün vermiyoruz hem de müşterilerimize hesaplı akaryakıt sunuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Nadir Avcan Şirketler Grubu CEO’su Temel Peker tarafından indirim kartı Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ’ a teslim edildi. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.