Aybastı Perşembe Yaylası Güreş Ve Kültür Festivali

Aybastı Perşembe Yaylası Güreş Ve Kültür Festivali
Ordu'nun Aybastı ilçesinde 911'incisi düzenlenen festivalin son günü, güreş müsabakalarıyla devam etti- Etkinliğe katılan ve protokolde kendisine yer verilmediğini gerekçe gösteren İl Emniyet Müdürü Çelik ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz arasında ta

ORDU (AA) - Ordu'da düzenlenen "911. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali"nin son günü, güreş müsabakalarıyla devam etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Aybastı Belediyesi koordinesinde Perşembe Yaylası'nda organize edilen festivalin güreşlerin yapıldığı son gün etkinliğine, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katıldı.

Festival alanına gelen Bakan Kurtulmuş, burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı ile bir süre sohbet etti.

Bu sırada, protokolde kendisine yer verilmediğini gerekçe gösteren İl Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz arasında tartışma yaşandı.

Olayın büyümesi ve çıkan arbede üzerine Bakan Kurtulmuş, alandan ayrıldı.

Güvenlik güçleri ve vatandaşların araya girmesiyle İl Emniyet Müdürü Çelik de alandan uzaklaştırıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.