Aydın'da Belediye Binasına Ateş Açıldığı İddiası

Aydın'da Belediye Binasına Ateş Açıldığı İddiası
İncirliova Belediyesi hizmet binasına pompalı tüfekle ateş açtığı öne sürülen iki kardeş yakalandı

AYDIN (AA) - Aydın'ın İncirliova ilçesinde belediye binasına tüfekle ateş açarak zarar verdiği iddiasıyla iki kardeş gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, belediye hizmet binasına pompalı tüfekle ateş açıldığı ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü ve İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldi.

Binanın ikinci katındaki camın kırıldığını belirleyen ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüpheliler Serkan ve Selahattin E. kardeşleri yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürüldü.

Olayın ardından İncirliova Belediyesi yetkilileri de binaya gelerek ekiplerden bilgi aldı.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın nedeniyle ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi.

Şüphelileri tanımadığını belirten Kale, "Bunun siyasi bir sebepten dolayı yapılmış olacağını da düşünmüyorum. Zaman zaman bu şekilde gerçekleşen maganda haberlerini biliyoruz. Bu durum belki böyle bir şey de olabilir. Emniyet güçlerimiz olayın neden yapıldığını ortaya çıkaracaktır." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.