Aykut hocanın Trabzon analizi tamam

Aykut hocanın Trabzon analizi tamam
Aykut Kocaman teknik heyette yer alan yardımcıları ile geçtiğimiz haftadan bu yana yaptığı rakip analizi tamamlandı. Kocaman özellikle Karadeniz ekibinin sert ve rakibi yıldıran taktiğine aynı direnç ile karşılık vermek isteyecek.

ÖZEL

Zorlu lig maratonunun son dört maçında alınan başarılı sonuçlarla hedefini artık üst sıralara çeviren temsilcimiz Torku Konyaspor’da tek hedef Trabzonspor’u da yenerek bu başarıların tesadüfi olmadığını spor kamuoyuna bir kez daha göstermek. Bu inanç ve azimle tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuran teknik patron Aykut Kocaman ve ekibi Trabzon maçında haddini bilerek oynamanın yanı sıra Trabzon’un kazandığı maçlarda ki formülünü de bozmayı hedefliyor. Ligin alt sıralardan kurtulup puan cetvelinde orta grupta yer alan takımların arasına yerleştiklerini söyleyen Kocaman “ Lige verilen aradan da en iyi şekilde istifade ederek oyuncularımızla tamamen konsantrasyon ve rehabilite işine odaklandık. Tek düşüncemiz Trabzon maçını kazanmak” dedi.

Kocaman “ Son haftalara kadar takım üzerinde de şehir üzerinde de bilemediğimiz bir karamsarlık vardı. Çok şükür artık o kara bulutlar dağıldı. Daha fazla mücadele, daha fazla koşu, daha fazla yardımlaşma oldu ve o haftalar geride kaldı. Hafta başından bu yana yoğun ve sert antrenmanlarla Trabzonspor maçına hazırlanmaya çalışıyoruz. Tek düşüncem şu anda Trabzonspor maçı. Bu haftayı rehabilitasyon ile geçirip, oyuncularımızı hem ruhsal hem fiziksel anlamda rehabilite edip, ondan sonra Trabzonspor maçına odaklanmak. Ötesini düşünmüyoruz bile. Rakip ne kadar formda olursa olsun, oyuncu kalitesi ne kadar Avrupa için kurulmuş olursa olsun futbol sahada oynanıyor ve mücadele edilirse kazanmak için motive olunursa hiçbir rakip sizden üstün olamaz. Biz bu hafta futbolcularımız ile bunu başarmak için çalıştık” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.