Aynı kadının çocuklarından Metin Akpınar'dan sonra Uğur Dündar'a da babalık davası

Aynı kadının çocuklarından Metin Akpınar'dan sonra Uğur Dündar'a da babalık davası
Metin Akpınar'ın yasak iliişkiden doğan kızı Duygu Nebioğlu'nun ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Babalık dabvasını kazanan Metin Akpınar'ın yasak ilişkiden doğan kızı Duygu Nebioğlu'nun ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu ve dava açtıkları söylemesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

63 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar'ın 36 yıl önce Suphiye Orancı isimli kadınla yaşadığı yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu davayı kazanırken ikizi Sevgi Nebioğlu'nun davası devam ettiği öğrendildi. Kızlarının ortaya çıkmasıyla bir açıklama yapan Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti. Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu ve dava açıldığını söylemişti.

marzca-dkeeheac2a3elga.webp

Metin Akpınar- Suphiye Orancı- Duygu Nebioğlu

"ABLAMIN BABASI DA ÇOK ÜNLÜ BİR İSİM"

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu,annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Duygu Nebioğlu, şu ifadeleri kullandı: "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona. Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor."

UĞUR DÜNDAR REDDETTİ

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu ve dava açtıkları söylemesi magazin gündeminn ,ilk sırasına yerleşti. Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar, katıldığı canlı yayında "Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi. Hanımefendi sarı saçlı diye 'Senin baban Uğur Dündar' demişler" ifadelerini kullandı. Kendisine dava açan Dilara ile konuştuğunu da söyleyen Dündar, "Çok iyi aile terbiyesi almış biri, anne ve babasını bulmak için de elimden geleni yapacağımı söyledim" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.