Aynı kişiyi dördüncü kez dolandırmaya çalışırken yakalandı

Aynı kişiyi dördüncü kez dolandırmaya çalışırken yakalandı
Bursa'da telefonda kendisini polis olarak tanıtıp bir kadının evine giderek üç kez para ve altınlarını alan şüpheli, dördüncüsünde kadının balkondan attığı paraları alırken yakalandı

Bursa'da, yaşlı bir kadına telefonda kendini polis olarak tanıtıp üç kez para ve altınlarını alan kişi, dördüncü girişiminde polis ekiplerince gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi'nde Gülderen B'yi (78) telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan Aziz A, onun evindeki para ve altınların, kuyumcu soygununda çalındığını söyledi.

Bu para ve altınları incelenmesi için kendilerine vermesini isteyen Aziz A'ya inanan Gülderen B, evine üç kez gelen bu kişiye yaklaşık 200 bin lira değerinde Türk lirası ve döviz cinsinden para ile altın verdi.

Aziz A, yeniden dolandırmaya çalıştığı kadını arayıp kalan paraları da istedi. Durumdan şüphelenen Gülderen B, polise haber vererek beklemeye başladı.

Polis ekiplerinin evin çevresinde önlem almasının ardından gelen Aziz A, kadının balkondan attığı poşetteki paraları almaya çalışırken yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Vedat Yücebaş
 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.