Azerbaycanlı ve Türk kadınlardan ortak kermes

Azerbaycanlı ve Türk kadınlardan ortak kermes
Bakü'de düzenlenen kermesten elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi ailelere engellilere yardım edilecek

BAKÜ (AA) - Azerbaycanlı ve Türk hayırsever kadınlar, ihtiyaç sahiplerine ve engellilere yardım amacıyla ortak kermes düzenledi.

Türk hayırseverlerin kurduğu ve Azerbaycan'da uzun yıllardır faaliyet gösteren Gençliğe Yardım Fonu (GYF) tarafından düzenlenen "Bir hayata yol ver" adlı kermeste, kadınların yaptığı el işi ürünler ve yiyecekler satışa çıkarıldı.

Kermese Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, Azerbaycanlı milletvekilleri Ganire Paşayeva, Fazıl Mustafa, TİKA Bakü Program Koordinatörü Mustafa Haşim Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükelçi Coşkun, burada yaptığı konuşmada sosyal sorumluluk projelerinin öneminden bahsederek organizatörlere ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Kermesten edilecek gelirle 50 engelli arabası dağıtılacak, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılacak. Gelirin bir kısmı ise "Milli Değerlerimizde Anne ve Çocuk" kitabının basımına harcanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.