BABAOĞLU GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

BABAOĞLU GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, "Gösterişten uzak birbirimizin yanında olalım, ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım. Ramazanı paylaşmak için bir fırsat görelim." dedi.

Babaoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, vatandaşların ramazan ayını kutladı.

Dünyada yapılan araştırma sonuçlarının, paylaşmanın insanları mutlu ettiğini gösterdiğine işaret eden Babaoğlu, "Gösterişten uzak birbirimizin yanında olalım, ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım. Ramazan’ı paylaşmak için bir fırsat görelim." ifadelerini kullandı.

Babaoğlu, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmelerde ise AK Parti'nin 21 Mayıs'ta yapılan olağanüstü kongreyle yeni atılım dönemine girdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız partimize geri döndü. AK Partimizin MKYK üyeleri belirlendi ve Konya’dan iki milletvekilimiz de MKYK’da yer aldı. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bugünlerde MYK üyeleri belirlenecek ve daha sonra da ilçe kongrelerimizi ve il kongrelerimizi yapacağız. Milletvekilleri olarak bizler de Meclis’te uyum yasalarını çalışacağız. FETÖ, PKK ve her türlü terör örgütüyle mücadeleye devam edeceğiz."

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yatırımlarıyla ilgili de bilgi veren Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar Devlet Su İşleri olarak ilimizde 21 baraj, 1 içme suyu tesisi, 66 sulama tesisi, 49 gölet, 5 HES ve 210 taşkın koruma projesini hayata geçirdik, yeni taleplere göre projeler üretiyoruz. Hotamış depolaması tamamlandı. Yakında su verilecek. Ayrıca Mavi Tünel’den vaya su akıtmaya başladık. Taşkın koruma projeleri devam ediyor. Birçok yerleşim yerimiz için projeler planlama aşamasında. Ayrıca bölgemize yeni su getirme projelerinin planlama çalışmaları da devam ediyor. Birinci aşamadaki projeler tamamlanınca gerekli açıklamalar yapılacaktır."

Babaoğlu, 31 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Atiker Konyaspor'a başarılar diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.