Babasının Adını Taşıyan Okulun Onarımını Üstlendi

Babasının Adını Taşıyan Okulun Onarımını Üstlendi
YOZGAT (AA) - Sorgunlu hayırsever işadamı Mustafa Şimşek, babası adına yapılan Araplı beldesi Hacı İbrahim Şimşek İlk ve Ortaokulu'nun onarımını...

YOZGAT (AA) - Sorgunlu hayırsever işadamı Mustafa Şimşek, babası adına yapılan Araplı beldesi Hacı İbrahim Şimşek İlk ve Ortaokulu'nun onarımını üstlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların yaz tatile girmesiyle onarım gereken okullarda çalışmaların başladığını belirterek, okullardan bazılarını ise işadamlarınce tamir ettirildiğini söyledi. 

Araplı Hacı İbrahim Şimşek İlk ve Ortaokulunun onarımını işadamı Mustafa Şimşek’in yaptıracağını ifade eden Ekinci, "Hayırsever işadamı Mustafa Şimşek babasının adını taşıyan Araplı Hacı İbrahim Şimşek İlk ve Ortaokulunun bakım ve onarım çalışmalarını üstlendi. Okulun pencereleri, çatı olukları yenileniyor. Okulumuzun kış aylarında daha iyi ısınması amacıyla dış cephe yalıtımı yapılıyor. Yine okulun iç kısmında da boya, badana ve onarım çalışmaları yapılıyor. İnşallah yeni eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi planlıyoruz. Katkı sağlayan iş adamımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.