Bab'daki Askerlerden 'Yaşayan Halisdemir'e Selam

Bab'daki Askerlerden 'Yaşayan Halisdemir'e Selam
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Bab'da görevli askerler, darbe girişiminde FETÖ'cü teröristlerce vurulan ve tedavisi süren Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Aslan'ı unutmadı

ANKARA (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Bab'da görev yapan askerler, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ'cü teröristlerce başından vurulan ve tedavisi süren Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan'ı unutmadı.

Görev yaptıkları Bab'da, üzerinde "Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Turgut Aslan'a El Bab'dan selamlar ve sevgiler" yazılı pankart açan askerler, çektikleri videoda da Aslan'a, "Yaşayan Ömer Halisdemir'e El Bab'dan selamlar sevgiler" diye seslendi.

Videonun Emniyet Genel Müdürlüğüne ulaşması ve sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmasının ardından Genel Müdürlük de resmi sosyal medya hesapları üzerinden Bab'da görev yapan askerlere hitaben, "El Bab'daki yiğitlere de selamlar sevgiler" mesajını yayımladı.

Aslan, 16 Temmuz 2016'da sabaha karşı FETÖ'cü teröristler tarafından Jandarma Genel Komutanlığında başından vurulmuştu. Kaldırıldığı Gazi Üniversitesi Hastanesinde uzun süre hayatta kalma mücadelesi veren Turgut Aslan, daha sonra Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezinde tedaviye alınmıştı.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi vurarak öldürmüş, ardından cuntacı askerler tarafından şehit edilmişti.

Muhabir: Sertaç Bulur

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.