Bağcılar'da yetim ve öksüz öğrencilere, yarıyıl eğlencesi

Bağcılar'da yetim ve öksüz öğrencilere, yarıyıl eğlencesi
İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi, ilçedeki yetim ve öksüz öğrencileri eğlendirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Marmara Forum'daki...

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi, ilçedeki yetim ve öksüz öğrencileri eğlendirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Marmara Forum'daki Minopolis Eğlence ve Eğitim Merkezi'nde çeşitli meslek gruplarının bulunduğu bölümde uygulamalı eğitim alan Bağcılar'daki yetim ve öksüz öğrenciler, yarıyıl tatillerini eğlenerek geçirdi.

Bağcılar Belediyesi'nce eğlence ve eğitim merkezine götürülen çocuklar, bankacı, aşçı, kuaför, kepçe operatörü, itfaiyeci, diş hekimi, polis, bilim adamı, çiftçi ve kargocu gibi birçok meslek istasyonunu ziyaret etti.

Öğrenciler, 100 farklı mesleki görevde bulunarak, cam boyama, keçe, ahşap boyama, cake pops, kinetik kum, define avı ve sihir atölyelerindeki çalışmalara da katıldı.

Yaşları 4-14 arasında değişen çocuklara hitap eden eğlence ve eğitim merkezinde, minik öğrencilere trafikte ve depremde yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Yetim ve öksüz çocuklara yönelik önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Yavrularımız ilçemizin neşesi. Eğitim sürecinde her zaman yanlarında bulunduk. Yoğun bir ders programı geçirdiler. Yarıyıl tatilinde onları Minopolis Eğlence ve Eğitim Merkezi'nde ağırladık. Bolca bilgi sahibi oldular ve eğlendiler" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.