"Bahar"ın Fotoğraflarını Çekecekler

"Bahar"ın Fotoğraflarını Çekecekler
MUĞLA (AA) - Marmaris Milli Parkı'ndaki sığla ağaçlarıyla kaplı ormanda, "bahar" konulu fotomaraton düzenlendi.Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma...

MUĞLA (AA) - Marmaris Milli Parkı'ndaki sığla ağaçlarıyla kaplı ormanda, "bahar" konulu fotomaraton düzenlendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü, Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği (MARFOD) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun (TFSF) katkılarıyla düzenlenen fotomaraton başladı.

Marmaris Milli Parkı'nda gerçekleştirilen fotomaraton için Türkiye'nin farklı bölgelerinden çok sayıda profesyonel ve amatör fotoğrafçı ilçeye geldi. Yarışmada, sığla ormanında baharı en güzel anlatan fotoğrafların sahiplerinin ödüllendirileceği bildirildi.

Marmaris Milli Parklar Müdürü Fikret Çatalkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "bahar" temalı yarışmada çekilecek fotoğrafların kurum arşivine girmesinin yanı sıra sergiye de sunulacağını kaydetti.

MARFOD Başkanı Koray Ürkmez, yarışmaya yaklaşık 100 fotoğraf tutkununun katıldığını ifade etti.

Yarışma için İzmir'den gelen Celal Erdem, doğayla iç içe olmanın en büyük ödül olduğunu vurgulayarak, "Fotosafari bahane, Marmaris şahane" diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.