Bahattin Şimşek bu sezon 4. kez Konyaspor'un maçını yönetecek

Bahattin Şimşek bu  sezon 4. kez Konyaspor'un maçını yönetecek
 Muhabir
Bahattin Şimşek Fenerbahçe mçıyla birlikte bu sezon 4. kez Konyaspor'un maçını yönetecek

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasındaki TÜMOSAN Konyaspor-Fenerbahçe maçını Bahattin Şimşek yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'in 35. haftasındaki maçlarda düdük çalacak hakemleri açıkladı. Konyaspor’un 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Fenerbahçe'yi konuk edeceği maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir olacak.

BU SEZON 4. KEZ
Bahattin Şimşek, pazartesi günü oynanacak karşılaşmayla birlikte bu sezon Konyaspor’un 4. kez maçını yönetecek. Yeşil-beyazlılar Şimşek yönetiminde çıktığı 3 maçta; Çaykur Rizespor’a evinde 2-1 yenilirken Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar Fatih Karagümrük’le ise deplasmanda 1-1 beraber kaldı. Konyaspor Bahattn Şimşek yönetiminde bugüne kadar çıktığı toplam 8 maçta ise; 2 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 de beraberlik aldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum