Bahattin Yıldız ile Faruk Aktaş anıldı

Bahattin Yıldız ile Faruk Aktaş anıldı
İSTANBUL (AA) - İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yetimlerle ilgili projeleri dolayısıyla Afganistan’da bulundukları sırada 17 Mayıs 2010’da meydana gelen...

İSTANBUL (AA) - İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yetimlerle ilgili projeleri dolayısıyla Afganistan’da bulundukları sırada 17 Mayıs 2010’da meydana gelen bir uçak kazasında yaşamlarını yitiren Bahattin Yıldız ile Faruk Aktaş, Edirnekapı’daki mezarları başında anıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Yıldız ve Aktaş’ın dostları ve sevenleri ile Bizim Çocuklar Derneği ve Genç İHH üyelerinin katılımıyla sabah namazından sonra gerçekleştirilen anma programında Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.” ifadelerine yer verildi.

Yazar Bahattin Yıldız, İHH İnsani Yardım Vakfı Asya Bölgesi Sorumlusu Faruk Aktaş ile birlikte bir yetimhane projesine bakmak 2010 yılının Mayıs ayında Afganistan’da çalışıyorlardı.

İkilinin bindiği uçak, Kunduz’dan Kabil’e dönerken Salang geçidine düşmüştü. Aynı uçakta İHH’nın partner kuruluşu Hedef Vakfı Genel Müdürü Ahmet Igbal Yoldaş ve Hedef Vakfı Dış İlişkiler sorumlusu Aynuddin Yoldaş da bulunuyordu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.