Bahçeli parti genel merkezinde çalışmalarını sürdürüyor

Bahçeli parti genel merkezinde çalışmalarını sürdürüyor
Olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı MHP'de, Genel Başkan Devlet Bahçeli sabah saatlerinde geldiği parti genel merkezindeki çalışmalarına devam ediyor

Olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı MHP'de bir grup partili, Genel Merkez önünde bekleyişini sürdürürken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sabah saatlerinde geldiği parti genel merkezindeki çalışmalarına devam ediyor.

Bahçeli'ye destek vermek üzere genel merkez önüne gelen bir grup partili Bahçeli lehine sloganlar attı. Bu arada partililer arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Bir kişinin demir parmaklıklar üzerinden genel merkez alanından çıkarılmaya çalışılması üzerine polis olaya müdahale etti.

Bekleyenler arasında bulunan 21. Dönem MHP Ordu Mi̇lletveki̇li̇ Cemal Enginyurt, sosyal medya üzerinden partideki olağanüstü kurultay süreciyle ilgili bazı paylaşımlara tepki gösterdi.

Emniyet güçleri MHP Genel Merkezi'nin önünde ve etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.