Bahçelievler'de ''Anne'' Cinayeti

Bahçelievler'de ''Anne'' Cinayeti
Annesini öldürdüğü iddia edilen şahıs hakkında ''tasarlayarak yakın akrabayı öldürme'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bahçelievler'de annesini bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ersen Çölkesen hakkında ''tasarlayarak yakın akrabayı öldürme'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 17 Ağustos 2015'te şüpheli Mustafa Ersen Çölkesen'in annesi Gülizar Çölkesen'den para istediği ancak paranın annesi tarafından verilmediği belirtildi.

İddianamede, şüpheli Çölkesen'in yanına bıçak, kazak, şapka ve eldiven alarak annesinin Bahçelievler'deki adrese gittiği ifade edilerek, ''Şüphelinin, annesinin kapısını çaldığı, annesinin kapıyı açması ile birlikte şüphelinin maktulü bıçakla birden çok kez bıçakladığı, ayrıca boğazını kestiği daha sonra koridordaki kanı temizleyip suç aleti olan bıçak ve kanlı elbiseleri yok ettiği, bilahare iş yeri olan Bağcılar Devlet Hastanesine gittiği''denildi.

Çölkesen'İn, olay günü tekrar annesinin evine gittiği, komşulara annesini sorduğu ve cep telefonundan defalarda evi aradığı bildirilen iddianamede, şüphelinin daha sonra emniyet güçlerini aradığı ve bu şekilde suçunu gizlemeye çalıştığı kaydedildi.

İddianamede, şüpheli Mustafa Ersen Çölkesen hakkında ''tasarlayarak yakın akrabayı öldürme'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Davanın duruşması önümüzdeki günlerde Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.