Bajic’e bağlı

Bajic’e bağlı
Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları Riad Bajic’in durumuna endekslenmiş durumda. Genç golcünün transferi çok fazla dillendirilirken, transferin gerçekleşmesi durumunda yeşil-beyazlılar transfer bütçesini biraz daha yukarıya çekecek

Atiker Konyaspor, stoper ve forvet transferi için çalışmaları yoğunlaştırırken, transferde rota Riad Bajic’in durumuna göre netleşecek. Son günlerde yeşil-beyazlılarda transferin bir numaralı gündemi haline gelen Riad Bajic, Atiker Konyaspor’un bundan sonraki yol haritasını da belirleyecek. Genç golcünün transfer haberleri sıklaşırken, birkaç gün içinde durumun netleşmesi bekleniyor.

 

UDİNESE ISRARCI

 

Geçen sezon attığı 17 golle dikkatleri üzerine çeken Riad Bajic, için transferin ilk günlerinde Fenerbahçe ismi sıkça anılırken, İtalyan Udinese ciddi bir teklifle geldi. İtalya Seri A takımlarından Udinese 5 milyon Euro civarında bir teklifle Konyaspor’un kapısını çalarken, temsilcimiz Bajic’in bir sonraki satışından da pay elde etmek istiyor. Basın sözcüsü Ahmet Baydar da Bajic’e transfer teklifinin yapıldığını doğrularken, genç oyuncunun transferi Konyaspor’un da transfer politikasını belirleyecek.

 

BAJİC ROTAYI BELİRLEYECEK

 

Tarihinin en yüksek transfer rakamına Bajic ile ulaşmaya yakın olan Atiker Konyaspor, bu satışın gerçekleşmesi halinde transfer rotasını yenileyecek. Şu anda stoper ve forvet transferi konusunda çalışma yürüten yeşil-beyazlılar, Bajic’in olası transferiyle bir forvet kaybedecek olsa da ciddi bir gelir elde edecek. Boşnak golcünün transferi halinde transferde rotayı daha maliyetli daha kaliteli oyunculara çevirecek.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.