Bakan Elvan Konyalının bayramını kutladı

Bakan Elvan Konyalının bayramını kutladı
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,"Zaman zaman yurt dışından değişik kesimlerden Türkiye’ye demokrasi dersi vermeye çalışanları görüyoruz. Türkiye’ye kimse demokrasi dersi vermeye kalkmasın" dedi.

Bayram namazını Karaman Aktekke Camisi'nde kılan Elvan, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Elvan, " Karamanlı, Mersinli hemşerilerim, Konyalı, Antalyalı hemşerilerimizin ve tüm Türk milletimizin bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Türkiye olarak zor bir süreçten geçildiğini ama tüm dünyaya milletin15 Temmuz akşamı demokrasi dersi verdiğini ifade eden Elvan, "Zaman zaman yurt dışından değişik kesimlerden Türkiye’ye demokrasi dersi vermeye çalışanları görüyoruz. Türkiye’ye kimse demokrasi dersi vermeye kalkmasın. Biz 15 Temmuz akşamı Türk milleti olarak, tüm Türkiye olarak tüm dünyaya bir demokrasi dersi verdik." diye konuştu.Kurban bayramının Türk milletine, İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileyen Elvan, şunları kaydetti:

"Sıkıntı içerisinde olan, zor durumda olan Suriye’de, Irak’ta dünyanın dört bir yanında çok sayıda kardeşlerimiz, mazlumlar var. Onlarla birlikteyiz, beraberiz. Onlarında bayramını tebrik ediyoruz. Onlara mesajımız şudur; umutlarını hiçbir zaman yitirmesinler. Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti her zaman devletiyle, milletiyle onlarla beraberdir. İnşallah onlarda o kardeşlerimizde en kısa sürede rahata huzura erecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.