Bakan Işık, Konya'da çöken iş yerlerini inceledi

Bakan Işık, Konya'da çöken iş yerlerini inceledi
Sanayi Bakanı Işık, KONSAN'da kar yağışı nedeniyle çöken iş yerlerini inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Konya'ya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konsan Özel Sanayi Sitesi girişinde, Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı tarafından karşılandı.

Sanayi sitesinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatıları çöken iş yerlerinde incelemelerde bulunan Işık, iş yeri sahipleriyle görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü'den çatıları çöken iş yerleri hakkında bilgi alan Işık, zor durumda olan iş verenlere gereken desteğin sağlanması için talimat verdi.

Konsan Özel Sanayi Sitesi’nde, çelik konstrüksiyonla inşa adilmiş 8 iş yerinin çatısı, yoğun şekilde yağan ve çatılarda biriken kar yüküne dayanamayıp çökmüş, Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Adil Kayhan, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını ancak büyük çapta maddi hasar meydana geldiğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.