Bakan Kaya, Anne Çocuk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Bakan Kaya, Anne Çocuk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti
İSTANBUL (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Tuzla'da Anne Çocuk Eğitim Merkezini ziyaret etti.Bakan Kaya, Tuzla Belediye Başkanı...

İSTANBUL (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Tuzla'da Anne Çocuk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Bakan Kaya, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve merkezin yöneticilerinden bilgi aldı, merkezdeki çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Çocuklara hediyeler de veren Bakan Kaya, seramik atölyesinde kadınlarla birlikte seramik boyadı. Annelere merkezde verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını soran Kaya, onlarla bir süre görüştü.

Kaya daha sonra İdris Güllüce Kültür Merkezinde düzenlenen "Anne Oluyorum" programına katıldı.

Tuzla Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa hayata geçirdiği Anne Çocuk Eğitim Merkezinde, 3-6 yaş arası çocuklar eğitim görüyor. Çocukların anneleri de aynı binadaki atölyelerde el sanatları gibi kurslara katılıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.