Bakan Kılıç'ın Alman Hanns Seidel Vakfı Temsilcilerini Kabulü

Bakan Kılıç'ın Alman Hanns Seidel Vakfı Temsilcilerini Kabulü
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya ile ilişkilerin özellikle son yıllarda ivme kazandığını belirterek, "Gençlerimizi düşünerek attığımız bu adımların, yakın gelecekte olumlu yansımalarını göstereceğine inancım tam" dedi.  

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Alman Hanns Seidel Vakfı Başkanı Prof. Ursula Mannle ve vakfın Asya Daimi Temsilcisi Max Meier ile Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Bakan Kılıç değerlendirme yaptı.

Vakıf Başkanı Prof. Ursula Mannle’nin göreve yeni geldiğini ve bu kapsamda ilk ziyaretlerini Türkiye'ye gerçekleştirdiğini belirten Kılıç, “Hanns Seidel Vakfı, uluslararası camiada dikkati çeken projelere imza atıyor. Başkanlık görevini yeni üstlenen Prof. Mannle’nin Ankara ve İstanbul’da gerçekleştireceği görüşmeler de bu doğrultuda yeni projelerin hayata geçirilmesini sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, Almanya ile ilişkilerin özellikle son yıllarda ivme kazandığını vurgulayarak, iki ülke arasındaki diyaloğun dostluk ve kardeşlik kavramlarıyla harmanlandığını ve tüm dünyaya örnek olacak işlere imza attıklarını kaydetti. Kılıç, "Gençlerimizi düşünerek attığımız bu adımların, yakın gelecekte olumlu yansımalarını göstereceğine inancım tam" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.