Bakan Özhaseki'den Kartal'da Skm Ziyareti

Bakan Özhaseki'den Kartal'da Skm Ziyareti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: - "Nusaybin’de binlerce konut yapıyoruz. Teröristlerin yaktığı, yıktığı yerlerdeki vatandaşlarımızın haklarını verebilmek, onların acılarını dindirebilmek adına Nusaybin’de 5 bin konutluk evlerin temelini atacağız"

İSTANBUL (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Mardin'in Nusaybin ilçesinde binlerce konut yapacaklarını belirterek, "Teröristlerin yaktığı, yıktığı yerlerdeki vatandaşlarımızın haklarını verebilmek, onların acılarını dindirebilmek adına Nusaybin’de 5 bin konutluk evlerin temelini atacağız." dedi.

Özhaseki, AK Parti Kartal İlçe Başkanlığını ve Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaretinde yaptığı konuşmada, halk oylaması kampanya sürecinde bakanlıkla ilgili sorunu olan bölgeleri özellikle tercih ettiğini dile getirdi.

İstanbul’da ziyaret ettiği ilçelerde geçmişten gelen 20-30 yıllık sorunlar bulunduğunu belirten Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti:

"Gittiğimiz ilçelerin gerek tapu meseleleri, gerek uygulamaları, gerekse uygulamada vatandaşlarımızın çözüm beklediği birçok sorun var. Bu sorunları gittiğim yerlerde bire bir vatandaşla konuşarak, çözüm noktasında yapabileceklerimizi anlatma hususunda gayret gösteriyorum. Bu vesileyle hem ilçelerdeki bu tür sorunları çözmeye çalışıyoruz hem de halk oylamasının ne getirip ne götüreceğini anlatıyoruz."

- "Nusaybin’de binlerce konut yapıyoruz"

Özhaseki, İstanbul programının ardından yarın Nusaybin'e ve daha sonra Diyarbakır’a gideceğini anlatarak, "Nusaybin’de binlerce konut yapıyoruz. Teröristlerin yaktığı, yıktığı yerlerdeki vatandaşlarımızın haklarını verebilmek, onların acılarını dindirebilmek adına Nusaybin’de 5 bin konutluk evlerin temelini atacağız. Bir, iki gün sonra da Diyarbakır Sur’a geçeceğiz. Sur ilçesinde bin 200 civarında tescilli tarihi eser var ve bunları koruyor, sağlıklaştırmalar yapıyoruz. Diyarbakır’ın tarihi konaklarını yapıyoruz. Bu süreçte iki işi bir arada sürdürmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, konuşmasının ardından AK Parti Kartal İlçe Başkanı M. Mehdi Akman ve parti yöneticilerinden halk oylaması çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.