Bakan Tüfenkci Kutan'ı ziyaret etti

Bakan Tüfenkci Kutan'ı ziyaret etti
ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'ı ziyaret etti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'ı ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Tüfenkci, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nde (ESAM) gerçekleşen görüşmede Kutan'ın Regaip Kandili'ni ve 87'nci doğum yıl dönümünü kutladı.

Kutan'ın ülkeye önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Tüfenkci, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını aktardı.

Malatya'nın kalkınması noktasında görüş alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Tüfenkci, "Kendisi yaş itibariyle bizim büyüğümüzdür ve o yaşına rağmen ilmi araştırmaların başında bulunması da takdire şayandır. Ben kendisine sağlıklı sıhhatli, uzun ömürler diliyorum." ifadesini kullandı.

Öte yandan Bakan Tüfenkci, Bakanlıktaki makamında D-8 Örgütü Genel Sekreteri Seyid Ali Muhammed Musavi ile beraberindeki heyeti kabul etti.

D-8 ülkeleri arasındaki işbirliğini artırmaya yönelik konuları müzakere ettiklerini belirten Tüfenkci, hedeflenen ticaret hacmine ulaşılması için neler yapılması gerektiğini ele aldıklarını kaydetti. Tüfenkci, "Verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Musavi de toplantı kapsamında D-8 üyeleri arasındaki ticaret hacmini geliştirmeye yönelik konuları ele aldıklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.