Bakan Yardımcısı Tüfekci'den Mahalle Ziyaretleri

Bakan Yardımcısı Tüfekci'den Mahalle Ziyaretleri
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci referandum çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir'de taşra mahalleleri ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için destek istedi.

 

Seydişehir ziyaretinde ilk olarak seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci daha sonra beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulu Üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle  birlikte Taraşcı ve Gökçehüyük Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada 16 Nisan’da yapılacak olan referandum seçimine değinen Bakan Yardımcısı Tüfekci "Önümüzde önemli bir referandum var. Türkiye'nin geleceği açısından bu referandumu çok önemsiyoruz. Bugüne kadar milletimiz bizi asla yanıltmadı ve inanıyorum ki 16 Nisan'da da yanıltmayacaktır. Türkiye'nin istikrarının önünü açacak olan yeni anayasa değişiklik paketini 16 Nisan'da güçlü bir Evet'le sandıktan çıkaracaktır. Millete gitmekten korkanlara milletimiz en güzel cevabı sandıkta verecektir dedi.

Son günlerde bazı Avrupa ülkelerinde yaşananlar olaylara da değinen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci Bazı Avrupa ülkeleri açık bir şekilde Hayır  kampanyası yürütmektedir. Çünkü güçlü bir  Türkiye'den korkmaktadırlar. Avrupa ne yaparsa yapsın amacına asla ulaşamayacaktır. Oynanmak istenen oyun çok büyüktür. Bu oyunu bozacak olan tek bir güç vardır o da millettir. Milletimiz bu oyunu 16 Nisan'da sandıkları Evet'le doldurarak bozacak ve Türkiye'nin büyümesini engellemek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece bizimle kimsenin başa çıkamayacaktır. Bu asil millet bir ve beraber olduğunu 15 Temmuz'da herkese göstermiştir. Milletimizin kararlı duruşu sayesinde   Türkiye  hedeflerine bir bir ulaşacaktır. Güçlü Türkiye'nin temelleri milletimiz tarafından bir kez daha Referandum seçiminde sandıkta atılacaktır dedi.

(Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.