Bakanı Yıldırım, Diyarbakır'da

Bakanı Yıldırım, Diyarbakır'da
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sur'daki terör örgütüne yönelik operasyonda yaralanan güvenlik güçlerini ziyaret etti

DİYARBAKIR (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sur ilçesindeki terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kentte temaslarını sürdüren Bakan Yıldırım, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile Diyarbakır Asker Hastanesi'ne geçti. Burada, Sur ilçesindeki operasyonlarda yaralanan asker ve polis memurlarını ziyaret eden Yıldırım, yaralı güvenlik güçlerine ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu, bir askerin çocuğunu kucağına alarak sevdi.

Daha sonra hastane başhekimi Hava Tabip Kıdemli Albay Servet Emeksiz ile görüşen Yıldırım, yaralılar durumu hakkında bilgi aldı. Yıldırım ve beraberindekiler ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.