Bakanlar Kurulu kararı

Bakanlar Kurulu kararı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında değişiklik öngören Bakanlar Kurulu kararıyla, Adana ve Erzincan'da tapu ve kadastro bölge müdürlükleri kuruldu

ANKARA (AA) - Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında değişiklik öngören Bakanlar Kurulu kararıyla, Adana ve Erzincan'da tapu ve kadastro bölge müdürlükleri kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında değişiklik yapan Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararla, Genel Müdürlüğün taşra teşkilatında kuruluş merkezi Adana olmak üzere, Adana ve Mersin'i kapsayan Adana Tapu ve Kadastro 23. Bölge Müdürlüğü ile aynı bölge müdürlüğüne bağlı hizmet birimi olarak dokuz şube müdürlüğü oluşturuldu. Daha önce 12. Bölge Müdürlüğüne bağlı olan Adana ve Mersin, 23. Bölge Müdürlüğüne bağlandı.

Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt'u kapsayan ve kuruluş merkezi Erzincan olan Erzincan Tapu ve Kadastro 24. Bölge Müdürlüğünün de kurulduğu karar çerçevesinde, 24. Bölge Müdürlüğüne bağlı dokuz şube müdürlüğü hizmet birimi olarak hayata geçirildi. 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Erzincan ile 9. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bayburt ve Gümüşhane 24. Bölge Müdürlüğüne bağlandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.