Bakanlar Kurulu kararları

Bakanlar Kurulu kararları
TRT ve Yargıtayın da aralarında bulunduğu bazı kurumlara ilişkin Bakanlar Kurulu kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı

ANKARA (AA) - TRT ve Yargıtayın da aralarında bulunduğu bazı kurumlara ilişkin Bakanlar Kurulu kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

"Türkiye Radyo-Televizyon Kurumunun, Anten Teknik Hizmetler ve Verici Tesis İşletme Anonim Şirketine Ortak Olmasına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar"a, "Türkiye Radyo-Televizyon Kurumunun, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunun 26. maddesinin 8. fıkrası kapsamında kurulan 17.680.000 TL sermayeli 'Anten Teknik Hizmetler ve Verici Tesis İşletme Anonim Şirketi'ne, 1.680.000 TL sermaye ile ortak olmasına izin verilmiştir" maddesinde yer alan "17.680.000 TL" ibaresi "16.613.300 TL"; "1.680.000 TL" ibaresi ise "1.661.330 TL" olarak değiştirildi.

- Basın İlan Kurumu Genel Kurulu BYGM Temsilciğine, İnan getirildi

"Basın İlan Kurumu Genel Kurulunda Boş Bulunan Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Temsilciliğinde Görevlendirme Yapılması Hakkında Karar"a göre Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYGM) temsilciliğinde kalan süreyi tamamlamak üzere, BYGM Genel Müdür Vekili Ahmet Göktürk İnan görevlendirildi.

Diğer Bakanlar Kurulu kararlarına göre, Yargıtay Yayınları Döner Sermaye İşletmesinin sermayesi 250 bin liraya çıkarıldı, Ordu Limanının Yolcu Giriş-Çıkış Kapısı Olarak Tespitine İlişkin 1 Nisan 1998 tarihli ve 98/10918 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ise yürürlükten kaldırıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.