Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

Bakanlar Kurulundaki Değişiklik
MTSO Başkanı Erkoç:- "Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci'nin görevini devam ettirecek olması, hem ülkemiz, hem de şehrimiz ekonomisi adına önemli bir kazançtır"

MALATYA (AA) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında yenilenen kabinenin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Erkoç, yazılı açıklamasında, kabinede Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevini sürdürecek olan Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'ye başarılar dileyerek, hayırlı olmasını diledi.

Tüfenkci'nin kabinede yerini korumasının ekonomi dünyası için sevindirici olduğunu belirten Erkoç, "Deneyim ve tecrübesiyle ülkemiz ve ilimiz ekonomisinin kalkınmasına ve güçlenmesine büyük katkılar sağlayan Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci'nin görevini devam ettirecek olması, hem ülkemiz, hem de şehrimiz ekonomisi adına önemli bir kazançtır." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.