Bakanlar Özlü Ve Fakıbaba, Şanlıurfa'da

Bakanlar Özlü Ve Fakıbaba, Şanlıurfa'da
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba: - "Terörün sonunda mutlaka mağlup olacağına yürekten inanıyorum çünkü terör dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir zaman galip gelmemiştir" - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: - "Türkiye dış destekli bir terör h

ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Terörün sonunda mutlaka mağlup olacağına yürekten inanıyorum çünkü terör dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir zaman galip gelmemiştir." dedi.

Fakıbaba ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve şehit yakınlarıyla sohbet eden Fakıbaba ve Özlü, ailelere başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Fakıbaba, insanların evlerinde rahat oturup dinlenmesinde vatanları için canlarını veren şehitlerin büyük katkısı olduğunu belirtti.

Terörün öyle ya da böyle biteceğine inandığını vurgulayan Fakıbaba, şunları kaydetti:

"Öldürmekle kimse bir yere gidemez. Bu ülke büyük bir ülke, bütün insanlara ekmek ve yer var. İnsanların isteklerini demokratik ölçülerde söylemeleri lazım. Hiçbir zaman vurmak, öldürmek ve kırmakla zorlukla hiç bir şeyin olacağını bu yaşıma kadar görmedim, bundan sonra da göreceğimi zannetmiyorum. Bu gibi işlerin hiçbir zaman sonuç vermeyeceğini biliyoruz. Terörün sonunda mutlaka mağlup olacağına yürekten inanıyorum çünkü terör dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir zaman galip gelmemiştir. Türkiye'de de gelmesi mümkün değildir. Ama olan bizim evlatlarımıza oluyor. İnşallah Allah'tan duam son şehit haberini duymuş oluruz."

- "Şehadet şerbeti içen milletimizin evladı oluyor"

Bakan Özlü de ziyarette bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, memleket uğrunu hayatını feda eden şehitlere minnettar olduklarını bildirdi.

Şehitlerin şehadet şerbeti içerek bir insanın ulaşabileceği en üst mertebeye ulaştığını hatırlatan Özlü, "Şahadet mertebesine erdikten sonra bu kardeşlerimiz bütün bir milletin evladı oluyor. Bütün şehitlerimiz milletimizin evlatlarıdır. Türkiye dış destekli bir terör hareketine ve eylemine maruz kalıyor. Biz zor bir coğrafyada yaşıyoruz düşmanımız çok, kendi gücümüzle ve kuvvetimizle ayakta kalacağız. Terör eylemlerinin son bulduğu, Türkiye'de iç güvenlik sorunu olmadığı günleri en kısa zamanda inşallah göreceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakanlar Özlü ve Fakıbaba, derneğin ziyaretçi defterini imzaladı.

Bakan Özlü ve Fakıbaba temasları kapsamında Şanlıurfa Muhtarlar Derneğini de ziyaret ederek, görüş ve önerilerini dinledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.