Bakanlıklarda üst düzey görev değişimleri Resmi Gazete'de yayımlandı

Bakanlıklarda üst düzey görev değişimleri Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakanlıklardaki atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Abdulkerim GÜN atandı. Gümüşhane Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Lütfi DÜZ bu görevinden alındı.

Dışişleri Bakanlığı Protokol Genel Müdür Yardımcılığına Emre Zeki KARAGÖL atandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan ASLAN bu görevinden alındı ve yerine Dr. Mehmet Veysel YAYAN atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Oğuz CESUR görevinden alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığına Musa CAN, Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ise İsmail IŞIKDAĞ atandılar.

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet SANCAK, Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut AYDIN, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halil İbrahim METİN ve Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim BULUÇ görevlerinden alındılar.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcılıklarına Tarık SÖNMEZ ve Hüsnü DİLEMRE, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdür Yardımcılıklarına Devlet Selim PASLI ile İsmail Gencay OĞUZ, Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet TAN, Ramazan KISA ile Fatma CANAN Nilüfer DORA, İthalat Genel Müdür Yardımcılığına Hasan SAĞKOL ile Cavit ÖZDEM, İhracat Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Ali KILIÇKAYA, Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığına Hacim Selahattin KOSAOĞLU, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdür Yardımcılığına Hakkı KARABÖRKLÜ, Anlaşmalar Genel Müdür Yardımcılığına ise Fuat KASIMCAN atandılar.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mehmet Recai PEKER atandı. Bolu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail TAŞ görevinden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Başmüfettişliğine Ayşegül ATMACA atandı.

Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliğine Soner GEDİK atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdür Yardımcılığına Mücahit ALKAN, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Osman İLTER atandılar. Bakanlık Müşaviri Ali AĞAÇDAN görevinden alındı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 14. Bölge Müdürlüğü’ne (Van) Mustafa ŞENTÜRK, 10. Bölge Müdürlüğü’ne (Sinop) Hasan BAŞYİĞİT, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne Mahmut YILMAZ, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’ne Hasan KESKİN, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü’ne Şaban BIYIKLI atandılar.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali ŞAHİN, 6 Bölge Müdürü (Burdur) Adnan YILMAZTÜRK, 8. Bölge Müdürü (Konya) Yılmaz KOCAMAN ve 13. Bölge Müdürü (Erzurum) Ahmet AKKİPRİK görevlerinden alındılar.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Hakan VURAL, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığı’ na İsmail Selay MÜREY atandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.